KNOW

KNOW your magic

Iedereen is creatief. Je hoeft alleen de magie in je vinden. Deze magie wordt gevormd door jouw talenten. Door deze talenten te bundelen, kun je van je passie jouw werk maken. Stel je voor dat je elke dag met een glimlach wakker wordt om naar je werk te gaan. Sterker nog, het is niet eens werk. Je verdient je brood door jezelf te zijn en alleen dat te doen waar je hart ligt. Dat is geen werk, dat is een levensstijl.

Tovenaars en tovenaressen – zo noem ik creatieve mensen – worden vaak niet serieus genomen en wat ze doen, wordt als hobby weggeschoven. Uiteindelijk belanden veel magiërs in een alledaagse, door de maatschappij geaccepteerde rompslomp. Hun magie dimt.

Ik geloof dat creatieve mensen de potentie hebben om te groeien tot creatieve professionals. Ze zijn in staat om een imperium te bouwen.

Is het makkelijk? Absoluut niet. Is het het waard? Absoluut! Bij elke keuze die je maakt om uiteindelijk te kunnen leven van je passie, voel je een tinteling. Dat is de magie die wacht op haar beurt. Ik loop met je mee op jouw pad waar je haar stap voor stap vrijlaat.

Instagram
Facebook
LinkedIn
Goodsreads
Pinterest
TikTok
error: Content is protected !!