Aanbod

Begin aan je droom!

Maak van die hersenspinsels jouw work in progress. Elke verhalenverteller heeft zijn luisteraars en die van jou wachten op je.

Geen idee hoe en waar je moet beginnen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende intake. Als we een magic match hebben, kijken we samen hoe we werk kunnen maken van jouw braindump.

Waarmee kan ik je helpen?
Manuscripten, scripties, essays, columns, blogs, websites, nieuwsbrieven, (educatieve) schrijfopdrachten, whitepapers, manifesten, blueprints, recensies, persberichten, social media posts … eigenlijk alles wat jij schrijft.

Wie kunnen mij benaderen?
Ondernemers en particulieren bij wie creativiteit voorop staat. Mijn klanten creëren puur vanuit hun hart. Ik werk o.a. samen met (indie-) auteurs, illustrators, coaches, trainers, adviseurs en lichtwerkers.

DIENSTEN

Creatief schrijven €1250,-  
Is freestyle schrijven jouw ding? En je wilt je flow niet steeds onderbreken door continue te letten op correcties? Houd jij je dan lekker bezig met schrijven en ik zorg voor de tekstcorrectie en het redactiewerk. Ik help je met de grammatica, spelling, zinsopbouw en inhoud.

Bonussen
2 sparringsmomenten van 1,5 uur
Tijdens deze momenten gaan we brainstormen over jouw ideeën en doelen van jouw tekst.

4 creative coachingsessies
Tijdens deze sessies zorg ik ervoor dat jou creatieve flow hoog zit en dat je hiervan optimaal gebruik van maakt.

Boek €2500,- 
Wil je de baas zijn over je eigen boek? Geef het dan zelf uit. Tekstcorrectie, redactiewerk, herschrijven en ghostwriting staan tot je beschikking. Ik denk met je mee van cover tot flaptekst.

Bonussen
4 sparringsmomenten van 1,5 uur
Tijdens deze momenten gaan we brainstormen over jouw ideeën en wensen.

8 creative coachingsessies
Tijdens deze sessies zorg ik ervoor dat jou creatieve flow hoog zit en dat je hiervan optimaal gebruik van maakt.

Creative coaching
Je kunt bij mij drie trajecten Magic Paths kopen:
3 maanden ~ €875,-
6 maanden ~ €1525,-
12 maanden ~ €2575,- 

Mijn creative coaching is 100% maatwerk. Ik coach vanuit de visie dat iedereen uniek is. Tijdens het op jou afgestemd programma staan jij en jouw talenten centraal. De combinatie van jouw persoonlijke ontwikkeling en natuurtalenten vormen jou als professional. Geen marketing en strategie. Jouw creaties zijn de basis van jouw onderneming. Trek klanten aan die een klik hebben met jouw magie. Ik verdiep me in jouw vak en kijk naar de creatiemogelijkheden die jouw passie met zich meebrengt. Beleef het ultieme geluk als professional. Onderneem vanuit je hart. Leef je passie.

Wat krijg je:
– een volledig programma op maat
– begeleiding persoonlijke ontwikkeling
– highlighten van jouw talenten
– inzetten van jouw talenten bij de opbouw van je bedrijf
– mindset ondernemen vanuit je hart

Vraag hieronder een offerte op maat aan. 

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Instagram
Facebook
LinkedIn
Goodsreads
Pinterest
TikTok
error: Content is protected !!