Mag ik in uw kasten kijken?

Fatimah Ali

Ik was 13 jaar toen ik Narnia had gelezen. Mag ik in uw kasten kijken?
Sindsdien was dit de eerste vraag die ik stelde wanneer we op bezoek waren bij vrienden. Als iedereen verbaasd naar mijn moeder keek, probeerde zij de situatie zo serieus mogelijk uit te leggen: ‘Kijk, er is ergens een magische wereld en een kast blijkt de ingang te zijn. Mijn dochter is op zoek naar die kast.’ Mijn moeder had zich er al lang bij neergelegd dat de grens tussen werkelijkheid en fantasie bij haar dochter aan het vervagen was. Naarmate de tijd verstreek, paste mijn omgeving zich ook aan aan mijn hersenspinsels.

Ik bewonder de kracht van de schrijvers die mij laten geloven in magie. Zo bracht het lezen mij tot schrijven. Inhoud creëren die het hart van een lezer raakt op welke manier dan ook is mijn manier om te zeggen: ‘Ga je mee? Je bent niet alleen.’ Dit is wat ik hoor elke keer wanneer ik een boek oppak om te lezen. Mijn doel is bereikt als mijn verhalen, gedichten of blogs jullie als lezers dezelfde ervaring geven.

Instagram
Facebook
LinkedIn
Goodsreads
Pinterest
TikTok
error: Content is protected !!